Bil i Syd etablerades 2012 i Bunkeflostrand, Malmö. I utställningsytan på 400 m2 finns ett 15-tal noga utvalda bilar. Ägaren Magnus Nilsson har sedan början av 2000-talet sålt bilar till både privat- och företagskunder bland annat på Förenade Bil i Malmö, Volkswagen i Lund, Mercedes i Lund och Porsche Center Syd i Malmö.

Magnus har en gedigen kunskap av bilar i premium segmentet genom produkt- och säljutbildningar hos respektive biltillverkare. Utöver detta har han vunnit flera utmärkelser som bästa säljare och för bästa kundnöjdhet. Bil i Syd var ett steg i karriären för att i egen regi kunna arbeta med långsiktiga kundrelationer och leverantörer för att du som kund ska få den bästa köpupplevelsen och välja att återkomma till Bil i Syd när det är dags för nästa affär.

Samtliga bilar som finns till försäljning hos Bil i Syd har genomgått noggranna tester och kontroller, bland annat med en CARFAX-rapport. Därmed kan Bil i Syd lämna en garanti på samtliga objekt för att du som kund skall känna dig trygg efter ditt köp.

Bil i Syd erbjuder konkurrenskraftiga priser på bilar genom låga lokal- och marknadsföringskostnader. Utöver försäljning av bilar erbjuder Bil i Syd även finansiering och försäkring genom välkända tjänsteleverantörer. Dagen då du väljer att byta bil, kan vi erbjuda förmedling av bilen du vill sälja. Bil i Syd kommer att göra sitt bästa för att du som kund ska känna dig nöjd efter ditt livs kanske roligaste affär.

Välkommen!